Riberabaixa.info

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Els 15 joves del taller de Viverisme del PATER a Almussafes ja treballen en jardins municipals

Correu electrònic Imprimeix PDF

El contracte laboral conclourà el proper 2 d'agost. Foto: AJUNTAMENT D'ALMUSSAFESEl 30 de novembre del passat any, el Pacte Territorial per l'Ocupació en la Ribera (PATER) va iniciar la formació teoricopràctica de 15 jóvens sense estudis en l'especialitat d'auxiliar en vivers i jardins per mitjà d'un Taller de Formació per a la Contractació, impartit a Almussafes. Esta mateixa setmana, els participants en el curs, jóvens entre 16 i 25 anys que han abandonat el sistema educatiu i que no disposen de les competències suficients per a inserir-se laboralment, han iniciat la seua labor professional després de la formalització del contracte laboral per part del propi Pater, que conclourà el pròxim dia 2 d'agost.

Durant el curs de formació per a la contractació de l'especialitat de “Auxiliar en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria”, de 900 hores de duració, els participants, tots ells menors de 25 anys, sense el títol de Graduat Escolar i inscrits en el SERVEF, han adquirit les habilitats per a treballar en el sector de la jardineria, a més de formar-se en les assignatures bàsiques per a l'obtenció del graduat en ESO.

L'acció formativa, iniciada el passat dia 30 de novembre del 2001, ha incorporat un aprenentatge teòric, que s'ha dut a terme en l'Escola Permanent d'Adults i una sèrie d'hores de pràctiques celebrades en el viver i jardins municipals d'Almussafes.

Durant els últims cinc mesos, els quinze alumnes han adquirit els coneixements específics per a treballar com a peó de jardineria o de viver, instruint-se en aspectes com la preparació del mig de cultiu, el maneig de plantes, l'alçament de la superfície del jardí, el sistema de reg, la implantació de gespa i la utilització de plantes ornamentals, entre altres coneixements. Així mateix, també han seguit un itinerari per a la inserció laboral, que ha incorporat diferents tècniques de busca d'ocupació, com l'elaboració del currículum, la carta de treball i la simulació de com presentar-se a una entrevista de treball.

Conclòs l'aprenentatge teòric pràctic del taller, dimecres passat dia 9, els participants van iniciar el treball estrictament professional, ja que el PATER els ha contractat durant els pròxims tres mesos. Fins al pròxim dia 2 d'agost, els alumnes aplicaran els seus coneixements com a peons de jardineria en diferents zones verdes del municipi d'Almussafes.

AddThis Social Bookmark Button
Comentaris (0)
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!
 
Bàner

 

CEMSU Reconeixements mèdics en Sueca: conductors, armes, nàutica, grúes, seguretat privada, animals perillosos, ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabateria Carlos / SUECA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classes de dibuix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobada d'Escoles en Valencià 2013

Venc terreny en Santa Marina - La Barraca d'Aigües Vives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORMULARI D'ACCÉS

Qui està en connectat?

Tenim 32 visitants en línia

Sopar càncer a Sueca 2014

 

 

 

 

 

 

 

Biottec, control de plagues

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justo Comunicacions / Internet WiFi / Servei Tècnic Oficial FERMAX

Classes de dibuix tècnic per a tots els nivells

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clover Club - Polígon Industrial - SUECA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita MOBILSOST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fast Food: Pizzes i forn tradicional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amics de la Muntanya de Llaurí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO DENÚNCIA

Des d'ací pots visitar la secció FOTO FRIQUI on també pots enviar la fotografia del teu poble de la comarca que consideres denunciable i publicar un comentari.

BLOG RECOMANAT

PLATAFORMA DE DEFENSA DEL PIMENTÓ EN LA PAELLA

Blog EuskoSueca
EuskoSueca és un ocurrent, divertit i intel·ligent blog que fa xufla sana dels decimonònics i cavernaris purismes sobre les senyes d'identitat valencianes i, en especial, la paella.


RSS

SEGUEIX-NOS EN TWITTER