Riberabaixa.info

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Cròniques del Club de Córrer Peus Quets: Sollana

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els més menuts també participaren. Foto: PEUS QUETSEl passat dissabte un grapat d’atletes del club de córrer Peus Quets i de la seua escola, cadascú amb les seues peculiars formes, representaren el club a la volta de Sollana . La calor era sufocant, semblava que estàvem al desert, així i tot ningú ens va parar els peus.

Els més menuts, van saber com fer-ho per a aguantar la temperatura i les distàncies que alguns d’ells no estaven acostumats a recórrer. Aina Pérez i Alex Bonet no podien permitir-se el luxe de no replegar copa i entre cella i cella que ho tenien, a casa un trofeu més de primera i de tercer. També Laura Pérez va recollir copa. Albert Micó, Maria Martinez, Maria Leon, Marc Espasa, Efren Lena, Lorea Espasa i Alba Leon feren la seua carrera amb ganes d’acabar, possiblement per a jugar uns amb els altres.

La foto de rigor dels participants del club: Foto: PEUS QUETSEls majors creuaven els dits per a que les temperatures baixaren poc a poc a mesura que s’acostava la nit i l’hora de fer els 8.000 metres. I com diuen, impossible no hi ha res...a penes van baixar les temperatures quan va arribar el moment de l’eixida. Uns més i altres menys, però tots amb les sabates als peus i amb ganes de sentir l’asfalt del poble de Sollana sota ells.

Els carrers es van tenyir de colors i el roig de les samarretes de Peus Quets estava present. Joan Aliaga, Oscar Bonet (sempre amb ganes de fer broma, menys quan la fatiga pot amb ell), Assumpta Cebolla, Paco Espasa, Jose Manuel Lena, Julian Leon, Ernest Martinez, Xavi Micó, Vicent Pérez, Carlos Pérez, Alicia Rocher, Ceferino Rojo, Sari Rosselló, Tomas Cuesta, Daniel Lopez, Julia Iborra i David Nadal van ser els rogets que representaren el club. No sols van pujar al pòdium els més menuts, Assumpta i Sari també hi van pujar al primer escaló i al segon respectivament. Totes eufòriques elles copa en mà, comentaren la carrera amb la resta de “las chicas de oro “ (tal i com s’anomenen elles),  en el sopar que van gaudir després.

AddThis Social Bookmark Button
Comentaris (0)
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!
 
Bàner

 

CEMSU Reconeixements mèdics en Sueca: conductors, armes, nàutica, grúes, seguretat privada, animals perillosos, ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabateria Carlos / SUECA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classes de dibuix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobada d'Escoles en Valencià 2013

Venc terreny en Santa Marina - La Barraca d'Aigües Vives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORMULARI D'ACCÉS

Qui està en connectat?

Tenim 33 visitants en línia

Sopar càncer a Sueca 2014

 

 

 

 

 

 

 

Biottec, control de plagues

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justo Comunicacions / Internet WiFi / Servei Tècnic Oficial FERMAX

Classes de dibuix tècnic per a tots els nivells

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clover Club - Polígon Industrial - SUECA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita MOBILSOST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fast Food: Pizzes i forn tradicional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amics de la Muntanya de Llaurí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO DENÚNCIA

Des d'ací pots visitar la secció FOTO FRIQUI on també pots enviar la fotografia del teu poble de la comarca que consideres denunciable i publicar un comentari.

BLOG RECOMANAT

PLATAFORMA DE DEFENSA DEL PIMENTÓ EN LA PAELLA

Blog EuskoSueca
EuskoSueca és un ocurrent, divertit i intel·ligent blog que fa xufla sana dels decimonònics i cavernaris purismes sobre les senyes d'identitat valencianes i, en especial, la paella.


RSS

SEGUEIX-NOS EN TWITTER