Riberabaixa.info

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Cullera: Per una gestió austera i transparent

Correu electrònic Imprimeix PDF

La urbanitzacio del Manhattan de Cullera era una de les grans esperances del govern local. Foto: RIBERABAIXA.INFO ©Com ja anunciàrem, el Grup Municipal Socialista de Cullera ha aconseguit la celebració d’un Ple de caràcter extraordinari per tal que el Govern municipal presente l’Informe de Morositat en el que es reflectix el deute actual de l’Ajuntament. A petició del Partit Popular, hem acceptat l’ajornament del mateix fins a setembre.

Així, i segons ens ha traslladat el propi alcalde, podrem comptar amb la presència de la interventora, màxima responsable de l’àrea econòmica i també de tots els informes adients per tal de poder donar compliment a la Llei de Morositat aprovada pel govern d’Espanya.

Qualifiquem de positiva decisió amb la qual es demostra que en tot moment la voluntat del Grup Socialista és la de treballar per Cullera, per a que el nostre poble isca el més aviat possible de la seua particular crisi i per a instar l’Equip de govern a que prenga cartes en l’assumpte i que actue front a una situació que de seguir així podria convertir-se en insostenible.

Per altra banda, volem anunciar públicament que el passat 4 d’agost presentarem un recurs de reposició contra l’acord plenari de nomenament del personal eventual o càrrecs de confiança, per entendre que no s’ajusta a llei. Entenem que alguns dels assessors han sigut nomenats amb funcions de gestió, actuació que entenem és contrària al que establix la llei. Considerem que este nomenament se’n ix del que s’entén per personal eventual i de confiança.

En el Ple extraordinari on es van aprovar estos nomenaments la portaveu del PP, María Ángeles Arlandis, s’atreví a afirmar que la faena que feien els càrrecs de confiança era la mateixa que fa un funcionari i que en este cas, el càrrec de confiança és molt més econòmic, la qual cosa posa de relleu que allò que estem recorrent els socialistes és totalment cert. No podem oblidar que este personal costa al poble de Cullera anualment 300.000 euros i que els socialistes demanàrem en el Ple de constitució que es reduïra dràsticament el número d’assessors, per entendre que es un abús en els temps que corren.

Segons la legislació actual, el personal eventual apareix definit com aquell que, en virtut de nomenament i amb caràcter no permanent, realitza funcions expressament qualificades com de confiança o assessorament especial i és retribuït a càrrec dels crèdits pressupostaris consignats a la dita finalitat. Les seues actuacions han de quedar limitades a comeses de confiança política, sense que la dita figura puga ser empleada com a mitjà per a encobrir l'atribució d'activitats ordinàries de gestió, de caràcter tècnic o funcions de caràcter permanent, ni tan sols directives.

El govern té 30 dies per estimar o desestimar dit recurs, i esperem que siga atés per l’interés general del poble de Cullera.

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA DE CULLERA

 

AddThis Social Bookmark Button
Comentaris (0)
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!
 
Bàner

 

CEMSU Reconeixements mèdics en Sueca: conductors, armes, nàutica, grúes, seguretat privada, animals perillosos, ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabateria Carlos / SUECA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classes de dibuix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobada d'Escoles en Valencià 2013

Venc terreny en Santa Marina - La Barraca d'Aigües Vives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORMULARI D'ACCÉS

Qui està en connectat?

Tenim 28 visitants en línia

 

Biottec, control de plagues

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justo Comunicacions / Internet WiFi / Servei Tècnic Oficial FERMAX

Classes de dibuix tècnic per a tots els nivells

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clover Club - Polígon Industrial - SUECA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita MOBILSOST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fast Food: Pizzes i forn tradicional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amics de la Muntanya de Llaurí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO DENÚNCIA

Des d'ací pots visitar la secció FOTO FRIQUI on també pots enviar la fotografia del teu poble de la comarca que consideres denunciable i publicar un comentari.

BLOG RECOMANAT

PLATAFORMA DE DEFENSA DEL PIMENTÓ EN LA PAELLA

Blog EuskoSueca
EuskoSueca és un ocurrent, divertit i intel·ligent blog que fa xufla sana dels decimonònics i cavernaris purismes sobre les senyes d'identitat valencianes i, en especial, la paella.


RSS

SEGUEIX-NOS EN TWITTER